1. Home
  2. /
  3. Zomerbanden en winterbanden

Kies voor veiligheid en zomer- en winterbanden van Autobedrijf Klink in Vaassen.

Van het repareren van een lekke band, de vervanging en het balanceren tot en met het uitlijnen van de wielgeometrie met onze computergestuurde uitlijnapparatuur kunt u bij ons terecht.

Ook hebben wij een grote voorraad van banden in diverse maten en merken, ook kunnen wij diverse lichtmetalen en stalen velgen leveren tegen scherpe internet prijzen.

Wij leveren vrijwel alle merken banden tegen concurrerende tarieven.

Levering van zomer- /winterbanden is uiteraard mogelijk. 
U kunt uw banden (met velg of zonder) bij ons laten opslaan in ons bandenhotel en laten wassen. Met onze moderne banden demonteer- en balanceerapparatuur kunnen we in combinatie met de computergestuurde uitlijnapparatuur uw auto-onderstel optimaal op de weg zetten.

Wist u dat u tot 10% brandstof kunt besparen door niet te lang op winterbanden door te rijden? Maar, te lang op zomerbanden doorrijden is ook niet verstandig. Laat u adviseren over wanneer weer over te gaan op zomerbanden.

Winterbanden hebben veel meer grip op een besneeuwd of nat wegdek, dan zomerbanden. Dat zorgt er voor dat uw remweg aanzienlijk korter is met winterbanden.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor u.

Wij leveren de oude banden in bij een gecertificeerde RecyBEM recycler

RecyBEM: Inzamelen oude banden voor een schoner milieu: RecyBEM is de uitvoeringsorganisatie van het Besluit beheer autobanden (Bba). Sinds 1 april 2004 organiseren we in Nederland de inzameling en recycling van gebruikte autobanden uit de vervangingsmarkt. Voor iedere autoband (nieuw of gebruikt) die voor de eerste keer op de Nederlandse markt gebracht wordt, zamelen we een oude band in. De gebruikte banden verwerken we op een milieuverantwoorde manier. Hierdoor voorkomen we dat oude banden rondslingeren in het milieu, hoeven er minder primaire grondstoffen onttrokken te worden aan de natuur en wordt de uitstoot van CO₂ vermeden. RecyBEM is een initiatief van de bandenleveranciers, die in 2004 RecyBEM oprichtten om invulling te geven aan de verantwoordelijkheden uit het Bba.

Voor zomer- en winterbanden bent u bij Autobedrijf Klink in Vaassen aan het juiste adres!

 

Vragen of een afspraak maken?
Bel ons.

0578 - 571 283

Erkend & betrouwbaar


Met garagebedrijf Klink schakelt u een erkende en betrouwbare partner in. Wij staan bekend om kwaliteit. Wij zijn lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Wij bieden een snelle en goede service, precies zoals ú het wilt.

Auto zoekopdacht

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe auto, maar kunt u die in ons aanbod niet vinden? Voer dan een zoekopdracht in

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken?
Bel ons of vul het contactformulier in.