Diensten

Je bent hier:
Onderhoud & Reparaties

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden voor onderhoud kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. In het onderhoudsboekje van uw auto staat vermeld wat het onderhoudsinterval is van uw auto. Dit verschilt per merk, type en motor.

APK-keuring

Ook voor de APK keuring kunt u bij ons terecht. De APK-keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan vier jaar. Deze keuring keert 3x om de 2 jaar weer terug en daarna ieder jaar. Tijdens deze keuring worden voornamelijk veiligheid en uitstoot van uitlaatgassen gecontroleerd. Zo worden onder andere uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting van uw auto gecontroleerd.

Pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Verzekeringen

Een schade is al vervelend genoeg, dus u wilt goed geholpen worden bij de reparatie. Met de BOVAG Autoverzekering levert u simpelweg uw sleutels in bij uw BOVAG Autobedrijf en alles wordt verder geregeld. Uw auto wordt gerepareerd met uitsluitend nieuwe onderdelen en de afhandeling vindt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij plaats. U blijft ondertussen mobiel met een vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode. Heeft u schade?

Zomerbanden en winterbanden

Wist u dat u tot 10% brandstof kunt besparen door niet te lang op winterbanden door te rijden? Maar, te lang op zomerbanden doorrijden is ook niet verstandig. Laat u adviseren over wanneer weer over te gaan op zomerbanden.
Winterbanden hebben veel meer grip op een besneeuwd of nat wegdek, dan zomerbanden. Dat zorgt er voor dat uw remweg aanzienlijk korter is met winterbanden.

Trekhaken

Behalve de slimme, afneembare varianten leveren wij ook de bekende vaste trekhaken voor prijsbewuste automobilisten. De kwaliteit is onberispelijk, daarvoor staan de merken die wij leveren garant. Vaste trekhaken zijn er vrijwel voor elke auto. Ook voor collega autobedrijven monteren wij vaak trekhaken onder auto’s. Wij werken met trekhaken.nl en kunnen u vakkundige montage leveren tegen scherpe internet prijzen.

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken?
Bel ons of vul het contactformulier in.

0578 – 571283Ga naar het contactformulier